13 Temmuz 2017 Perşembe

MDF TOZ BOYA SİSTEMİ



MDF TOZ BOYA KAPLAMA TEKNOLOJİSİ
Yeni nesil çevreye duyarlı teknolojiler ile üretilen toz boya ile MDF gibi ısıya hassas alt tabakaların ilk kez doğru toz boya yapılmasını sağlayan devrim niteliğinde bir teknolojidir. Bu mobilya kaplamacıları, mimar ve tasarımcılar için mutfak ve banyo dolapları, çocuk oyun odası ve yatak odası ürünleri ve profesyonel masalar ve aksesuarlar dahil olmak üzere geniş bir yelpazede yüksek kaliteli ev ve ofis mobilyaları yapmada yeni fırsatlar sunmaktadır.
Toz Boya uygulaması ile diğer klasik yöntemlere göre en az on kez daha hızlı uygulama yapılmaktadır.
MDF TOZ BOYA UYGULAMA ALANLARI
-MUTFAK MOBİLYALARI                                                                                                                                                                                                                        Mutfak çalışma ve sosyalleşme için en çok kullanılan ve genellikle en pahalı genel mobilya yatırımlarından biridir. Bu, bileşenlerin görünüş, performans ve dayanıklılık beklentilerini karşılamaları gerektiği anlamına gelir.  Teknoloji, "ıslak ısı" pişirme rutubetine karşı olduğu kadar cips, leke, dökülme ve çiziklere karşı da uzun süreli koruma sağlar. Dikişsiz kaplama ile temizleme deterjanı etkilerine karşı yüksek dirence sahiptir ve yüksek UV ışığı direnci ile renklerin sararmadan gerçek ve çekici olmasını sağlar.
- BANYO MOBİLYALARI
Banyo ortamı, evdeki diğer alanlara kıyasla mobilyalara daha fazla talep katmaktadır. Yüksek miktardaki rutubet ve nem, kendi başına temas ettikleri yüzeylerin çoğuna zarar verir. Bu arada, en güçlü deterjan temizleyicileri banyolarda optimum hijyen sağlamak için kullanılır. Böyle bir ortamda, bir mobilya parçası kaplaması kadar iyidir. Toz Boya teknolojisinin alt katmanlara uyguladığı katı ve kesintisiz katman onları dış unsurlardan tamamen kapatır. Kaplamanın kendisinin rutubete , neme ve kimyasallara direnci, bu dayanıklılığın yıllarca süreceğini garantiler. Toz Boya Sürdürülebilir ve düşük maliyetli bir uygulamadır.
 
- ÇOCUK ODASI MOBİLYALARI
Çocuk mobilyaları çeşitli kriterleri karşılamalıdır. Küçük cocuklar özellikle diş çıkarırken ortamda bulunan ahşap mobilya , oyuncak gibi bir çok şeyi ağızlarına götürürler.Burada kaplamanın güvenliği çok önemlidir. Aynı zamanda, oyun süresinin getirdiği beceriye dayanacak kadar sağlam olması gerekiyor. Ve idealde  mobilyaların hayal gücünü artıracak çekici tasarımları olmalıdır. Çözücü içermeyen kaplama formülasyonu, çizilme ve aşınmaya karşı sağlam koruma sağlarken, sürdürülebilir olduğu kadar güvenlidir. Ayrıca, tasarımcıların hayal edebileceği en eşsiz boşluklar, eğriler ve oyma detaylarına mükemmel düzgün ve kesintisiz bir son kat edinir.
 
- OFİS MOBİLYALARI
Toz boya büro mobilyaları için konfor, pratiklik ve dayanıklılık açısından mükemmel, düşük maliyetli bir çözümdür. Kahve gibi lekelere karşı oldukça dirençli etkili çalışma yüzeylerinin yanı sıra yoğun günlük kullanımın neden olduğu aşınma ve çiziklere karşı dayanıklıdır.  Sağlam, kesintisiz kaplama işlemi dolap, masa ve sandalyelerin birbirine sıkışmakta olan taraflarına eşit derecede iyi koruma sağlar. UV ışığa karşı dayanıklılık cazip bir şekilde gerçek renkler anlamına gelir ve tamamen solvent içermeyen bir ofis mobilyası parkı herhangi bir Kurumsal Sürdürülebilirlik Raporu üzerinde bir artı oluşturur.
 
- DIŞ MEKAN
Ahşap yüzeylerin kaplanmasını sağlayan düşük pişmiş toz teknolojisindeki atılım şimdi açık hava uygulamaları için de devam ediyor. Toz boya sistemi ile bahçe mobilyaları, kaplamalar, pencere çerçeveleri, dış kapılar vb. Için çok uzun, bakım gerektirmeyen bir ömrü olana kadar önemli bir sıçrama yapmayı mümkün kılmaktadır.
 




 
 

Hiç yorum yok: